Calitatea si creativitatea inseamna perseverenta!

Imi doresc ca munca mea sa fie asociata cu calitatea si creativitatea in mintea clientilor mei. Si pot spune ca pe cat de frumos suna, pe atat de multa concentrare, pasiune, dar mai ales perseverenta presupune.

E vorba in primul rand despre perseverenta in a-mi permite eu, mie insami, sa creez munca aceasta semnificativa in care cred, in ciuda obstacolelor care ma pot face sa deraiezi sau chiar sa renunt. Cu totii facem fata in viata unor provocari mai mari sau mai mici – imi spun ori de cate ori imi este greu! Si sunt curioasa, pasionata, incerc, dau gres, am noroc si iar am ghinion pana cand voi invata cum sa imi fac propriul noroc. Mult mai des decat poate mi-as dori nu am noroc si simt ca parca viata nu ma prea menajeaza. Insa ma retrag pentru a-mi reface energia si vad ce nu a functionat: la ce voi renunta, ce voi face diferit, dar si ce voi continua sa fac – sa raman in joc!

Va spun, perseverenta asta chiar nu e cea mai incantatoare trasatura. Parca zau ca mi-as dori destul de des sa nu fiu ca la o cursa de obstacole! Pana la urma cine nu isi doreste sa fie geniu, sa creeze ceva extraordinar, sa castige financiar cat isi doreste?

Ei bine, cred ca toate astea pot veni, insa nu fara lectiile pe care viata ni le ofera. Si ghiciti ce: numai perseverand le putem depasi! Regula de aur: intotdeauna raman conecatata scopului meu!

Nu uita: cand iti e greu, coachingul de calitate ofera sprijin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *