Cele mai bune lucruri le invatam iesind din zona de confort: curiozitatea!

E momentul sa iti spun adevarul!

Imi plac oamenii foarte mult. Sa cunosc oameni noi, sa interactionez cu persoane interesante si mai ales sa creez noi proiecte cu parteneri ma entuziasmeaza enorm. Fiind curioasa si vrand sa invat, exersez constant o atitudine necritica, o toleranta mai mare spre greseli, pe care le abordez chiar cu simtul umorului.

Am descoperit cum curiozitatea ma ajuta sa comunic mult mai bine, sa gestionez emotii nedorite si sa accept conflictul prin identificarea informatiilor contradictorii. Sunt curioasa cand ascult, empatizez si adresez intrebari deschise spre dialog in sedintele de coaching, la fel ca si in viata de zi cu zi.

In practica mea de coaching, observ cum curiozitatea clientilor mei e inhibata adesea de teama, presupuneri. Presupunerea ca nu ai fi suficient de pregatit, teama ca nu ai planificat suficient totul, te poate tine blocat foarte mult timp! Sau aud adesea ca te gandesti ca daca pui o intrebare sau actionezi, iti e teama ca poti parea …penibil. Uneori un impact puternic descurajant il pot avea familia, mediul de lucru, prietenii, in special in curiozitatea de a incerca lucrui noi.

Insa o data ce afli ce te tine blocat, poti gasi cea mai buna modalitate pentru tine de a depasi teama de a actiona. Nu ezita, pentru ca fiind curios explorezi idei noi, actionezi si inveti! Parcursul de la teama de a incerca la a actiona poate fi sustinut cu succes prin coaching!

Lasa-mi un mesaj si ne putem cunoaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *