Coaching individual

Nimeni nu are nevoie de coaching! Nimeni nu are nevoie de schimbare, inovare, nu?

Cum ar fi însă dacă ți-ai face tu ție cea mai profundă, intimă și sinceră urare? Ce îți dorești tu ție cu ardoare și din tot sufletul? Și mai ales: cum ți se va schimba viața când vei avea ce îți dorești?

Vreau să te asigur că văd oamenii ca fiind compleți, că au toate resursele și posibilitățile să își trăiască viața pe care și-o doresc!

Și viața merită să te bucuri de ea indiferent ce îți oferă. Știi să îți iubești viața în momentele dificile? Acceptată că tu nu ai nici o problemă, ci că depinde de modul în care alegi să percepi ce îți oferă.

Îți place să ai pe cineva care crede în tine? Îți dorești ca cineva să te țină responsabil de viziunea ta în viață? Vrei ca cineva să îți monitorizeze pașii pe care ți-i asumi să îi faci și progresul pe care îl înregistrezi? Și mai ales îți place să ai pe cineva care nu crede poveștile negative pe care ți le spui ție însuți în momentele de descurajare, și nici nu lasă fricile să te țină pe loc?

Dacă da, felicitări: ești o persoană curajoasă, care merită tot sprijinul, încurajarea și aprecierea mea!

Ia-ți inima în dinți și spune-mi ce vrei! Pentru că lumea NU se împarte în oameni talentați sau mediocri, nici în succese sau înfrangeri. Lumea se împarte în oameni care au curajul sau nu să spună ceea ce vor. În oameni care acceptă provocările și cei care le resping. Iar coachingul este un spațiu sigur, în care nu există greșeală, în care nu ești judecat și poți învăța ce îți poate aduce în viață acceptarea provocărilor!

Lasă-mi un mesaj și ne vom cunoaște!

Prima ședință este gratuită!

Tarif: de la 40 € ședința inviduală de 50 minute – negociabil pentru achiziționare a minim 6 ședințe/50 minute care pot fi programate ca durată și frecvență în funcție de nevoile clientului.