Despre mine

Ofer susținere în antrenarea unei mentalități deschise spre schimbare, a abilităților necesare pentru o abordare pozitivă, în transformarea provocărilor în avantaje de business sau la nivel personal. Provoc prin abordarea temelor sensibile și susțin demersul de tranziție spre schimbarea dorită.

Am o experiență de peste 13 ani în negocieri la nivel internațional, crearea și coordonarea grupurilor de lucru prin setarea și atingerea obictivelor, precum și comunicare la nivel de leadership.

Sunt membru ICF, coach și trainer acreditat ANC, facilitator de dezvoltare organizațională prin crearea de programe adaptate contextului actual.

Ca și facilitator și coach, abordez teme precum comunicarea eficientă la nivel organizațional, dezvoltarea abilităților manageriale, schimbări la nivel organizațional, schimbarea comportamentelor.

Sunt caracterizată de o bună intuiție, capacitate de evaluare a situației, a procesului, seriozitate.

Clienților le stimulez încrederea la nivel personal sau de echipă și motivarea, ofer susținere prin schimbarea de perspective, dau feedback/feedforward constructiv realist pentru a responsabiliza clientul.

TESTIMONIALE

„O cunosc pe Roxana de opt ani. Am colaborat în diferite formate, întotdeauna cu rezultate bune. Am admirat la ea claritatea raționamentului, capacitatea de a desluși domenii noi și puterea de sinteză, dar mai ales claritatea convingerilor și puterea de a și le afirma. Bun comunicator, reușește să obțină de la colaboratori mai mult decât sunt aceștia dispuși să creadă despre ei înșiși că pot, aplicând o maieutică naturală, pe baza însușirilor native și a cunoștințelor acumulate.

În ultima perioadă, evoluția Roxanei în dezvoltarea personală este spectaculoasă, evaluările pe care le face oamenilor și organizațiilor cu care vine în contact fiind absolut surprinzătoare, nu numai prin valoarea de adevăr, verificabilă empiric, cât și prin nivelul de teoretizare și precizia termenilor, utilizând taxonomii precise ori definiții prin itemi fin calibrate.

Consider că experiența profesională și de viață a Roxanei, precum și capacitatea ei de o împărtăși, ar putea fi cu succes folosită în domenii legate de dezvoltare personală ori audit organizațional.”

DRAGOŞ A. – consilier şi fost director în domeniul afacerilor europene şi relaţiilor internaţionale

_____________________________

„ Roxana este una dintre puţinele persoane care au reuşit să mă scoată din zona de confort. În şedinţele de coaching am abordat cu ea subiecte sensibile din viaţa profesională, pe care am reuşit să le rezolv într-o manieră profesionistă şi cu mult tact. Rezultatul şedinţelor de coaching este următorul: am reuşit să îmi dezvolt abilităţi pe care credeam că nu le am, „am scos de sub preş” abilităţi prăfuite, mi-a crescut încrederea de sine şi am obţinut ce mi-am propus. ”

O recomand cu căldură pe Roxana – este un antrenor excelent!

ALEXANDRA L. – manager dezvoltare organizaţională, recrutare