Ești gata să încerci ceva nou?

Pentru mine așa a început călătoria în coaching! Totul era un slalom printre mailuri, telefoane, întâlniri, copii, cumpărături etc. O conversație scurtă aici, câteva rânduri pe mail acolo – acel “touch base” perpetuu! Recunoști imaginea, nu?

Tare greu a fost să o iau mai încet. Era ceva nou – care mi se părea aproape imposibil! Hei, chiar și mai greu a fost să mă opresc. Să nu mai fac nimic, să mă golesc de gândurile mele ca să fiu prezentă pentru tine.

Și ceea ce mă motivează și azi este exact să o iau mai încet! Îmi opresc gândurile și te ascult activ. Sunt cel mai dedicat ascultător al tău. Îți percep lumea, universul prin cuvintele tale. Chiar și dialogul cu tine îl derulez încet. Așa tu începi să observi lucruri pe care nu le vedeai în lumea ta. Îți creez spațiu pentru a reflecta asupra a ceea ce vrei, asupra propriei vieți.

Am învățat să îți ofer întotdeauna spațiu pentru că mă simt confortabil să o iau mai încet, să te ascult și să te sprijin altfel să ajungi la profunzimi la care în iureșul și slalomul vieții tale numai în spațiul și tăcerea pe care ți le ofer poți ajuge.

Și e ok. Coachingul este o experiență intimă, profundă! La care ajungi prin puterea încetinirii, opririi și a spațiului astfel creat.

Ești gata să încerci magia coachingului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *