High Endurance!

Sambata, Diana ne-a propus High Endurance – sa ne antrenam crescand constant rezistenta la biciclete. Scopul era sa rezistam la o intensitate tot mai mare cat mai mult timp. Efort considerabil pe timp prelungit…

Recunosti asemanarea? Te intreb pentru ca gandul meu era: high endurance este exercitiul pe care soarta ni-l propune tuturor prin aceasta pandemie!

Am ajuns in timpul antrenamentului de mai multe ori la limita – simteam ca nu mai pot! Asa cum am auzit de la tine, ca antreprenor, ca ai ajuns in afacerea ta la acesta limita de mai multe ori in aceste 9 luni. Ca de abia rezisti! Sau de la tine, ca manager, ca echipa pe care o coordonezi e supusa unui stres prelungit tot mai mare si te-ai tot intrebat cum sa o sustii. De nenumarate ori am simtit cat de greu e sa rezistam sa lucram de acasa cu copii in scoala online sau copii singuri acasa (ca la medici sau politisti), sau cu colegi pozitivi, in izolare pentru ca sunt contacti directi si nu isi mai pot desfasura activitatea.

Asa e ! Insa te intreb: stii oare ca aceeasi apa clocotita care face cartoful moale, face oul tare?

Da, e vorba despre alegerea ta de a lucra cu tine si a profita de aceasta situatie ca sa iti gasesti resursele si sa iti dezvolti abilitati. Pentru ca da, e vorba de abilitati – poate  chiar noi sau pe care nu le-am folosit -pe care le dezvoltam in conditii de high endurance. Coachingul este antrenamentul care da rezultate in asemenea situatii!

Iar aerobicul/fitnessul ma ajuta sa ma refocusez/detensionez si cred cu tarie ca imi ajuta sistemul umanitar mai ales in conditiile actuale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *