Jurnal: de ce coaching?

Aud adesea că este o utopie ce se poate obține prin coching. Că eu sunt o visătoare! Voi credeți la fel?

Și acum îţi spun ţie, clientul meu, că este ok să ai un vis și să vrei să îl îndeplinești! Visul tău este neprețuit! Așa că merită toți banii din lume, toată atenția, efortul și năzuița ta!

Nu te sfii! Pentru că orice este imposibil până când apare cineva și face acel ceva … pentru că nu știa că e imposibil!

Gândurile, cuvintele tale îți creează realitatea. Dacă tu crezi că poți – așa e!

Dacă crezi că nu ești creativ, nu poți avea succes, ai nevoie să muncești pe rupte și tot nu reușești – așa va fi!

Cum te percepi? La modul foarte sincer! Te întreb pentru că modul în care te percepi este modul în care percepi lumea, viața. Crezi că nu poți avea succes, nu îți poți îndeplini visul – exact așa te prezinți în fața celorlalți și așa vei fi perceput!

Ei bine, este adevărat că coachingul este acest miracol, da!

Când îmi spui visul tău și de ce crezi că nu îl poți atinge, te invit să te vezi ca și cum ai fi un personaj într-un film. Și tu realizezi că ceea ce gândești se vede pur și simplu în atitudinea ta, alegerile tale! Înțelegi că ceea ce credeai nu te-a ajutat și nu te ajută.

Apoi te întreb cu ce gând nou poți înlocui gândul tău actual că nu merită să încerci! Și vezi parcă pentru prima oara că visul tău poate fi. Doar un strop de deschidere și privirea îți licăre. Posibilitățile sunt precum licăritul luminițelor din bradul de Crăciun. Hm, ce comparație faină faci!

Și dacă bradul de Crăciun cu luminițele care licăre sunt reale, oare alegi să îți înfăpuiești visul?

Îți spun deschis: abilitatea mea de a te ajuta este ca un dar sub bradul tău de Crăciun! Am încredere în instinctele mele. Îmi constriuesc imaginea și practica cu determinare, disciplină și integritate. Și vreau să am o practică prosperă. Însă mai știu că banii nu sunt singura plată pe care o primesc. Sunt răsplătită cu experinețe extraordinare, relații de calitate și profunde prin munca pe care o fac. Însă și învăț continuu din practica mea și mă bucură recomndările bune ale clienților mei!

Dacă vrei să mă cunoști, lasă-mi un mesaj și îți voi oferi o sesiune gratuită de coaching!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *