Care e noua provocare din viața ta?

Sâmbătă dimineața fiul meu de 13 ani îmi spune cât de dor îi este să plecăm într-un loc complet nou. Cât își dorește o experiență nouă în care să descopere oameni noi, o mâncare nouă… Chiar îmi amintește de cum ne-am rătăcit când am fost prima oara într-o locație lângă Sibiu și cât de fain a fost – ne-am și stresat că eram rătăciți, ne-am descurcat apoi și am avut super vacanță! Râdem, ne bucurăm de amintiri însă ne și facem planuri pentru schi la anul: într-o stațiune de schi în care nu am mai fost, evident!

Și te întreb, așa cum mă întreb și pe mine: cât de des accepți provocarea de a face ceva nou?

Probabil că observi de ceva timp că postez mai des și abordarea mea ți se adresează direct!

Azi îți voi face o mărturisire: de o săptămână sunt în training intens cu fiul meu de 13 ani și o colegă de 20 și ceva pentru utilizarea …INSTA! Ei, ce dacă postez deja pe linkedin și am profil business pe facebook! INSTA e o rețea diferită! Să îl vedeți pe fiul meu cum îmi explică cum să scriu în story! Cum mă sună dacă pun un story să îmi zică că a văzut și îi place! (am uitat să menționez că eu am 44 de ani!). Doamne cât mă entuziasmează să învăț de la el! Colega mea de 20 de ani mi-a spus să mă bucur de feedbackul pe care fiul meu mi-l oferă! Probabil în viitor îmi va mai da și …block!

Nu știu dacă se va întâmpla! Însă eu învăț ceva nou – am acceptat o nouă provocare. Și cum el îmi e partener de învățare deja, i-am făcut o propunere:

Eu nu am mai crescut adolescenți. Și ce a funcționat cu Radu de 2 -7 -9 ani nu mai funcționează pentru Radu de 13 ani! Și cum și el de abia acum devine adolescent, cum ar fi să devenim…parteneri? Să ne sprijinim reciproc să descoperim și să redefinim noua noastră relație? Mamă de adolescent – adolescent!

Mi-a cerut să îi spun mai mult de parteneriate. Probabil i-a plăcut ce i-am zis, pentru că mi-a zis: DA, VREAU!

Așa că vă voi ține la curent cum merge antrenamentul cu adolescentul meu! Nu de alta, însă vine și numărul doi și experiența de calitate ne dă curaj!

Cât despre INSTA: vă rog feedback pentru roxanaburnei_coaching!

Cum mă descurc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *