Motivație de început de an!

Cum ar fi dacă anul acesta ți-ai face tu ție cea mai profundă, intimă și sinceră urare? Ce îți dorești tu ție cu ardoare și din tot sufletul?

Te întreb cu mare drag pentru că ceea ce îți dorești tu ție cu adevărat este ceea ce vei avea! Cuvintele tale pline de acestă urare vor deveni realitatea ta în acest nou an!

Și te invit să îndrăznești să îți urezi tu ție, să îți dorești tu pentru tine! Nimeni altcineva nu o poate face în locul tău!

Eu îmi doresc să îmi cresc practica de coaching prin insuflarea unei mentalități pozitive tuturor celor din jurul meu!

Și acum te-aș întreba pe tine: dacă cea mai bună modalitate de a-ți prezice viitorul este prin a-l crea, cu ce ai începe?

Ai dorința ta cea mai intimă acum, ce faci cu ea?

Hai, dă-ți voie să fii mai creativ ca niciodată! Imaginează-ți cum devine realitate dorința asta a ta! Și combin-o apoi cu acțiuni concrete pe care le poți face!

Ai un an superb în față, o dorință arzătoare clară – concentrează-te să o duci la îndeplinire! Nu se va întâmpla peste noapte. E ok și să nu îți iasă din prima: permite-ți să îți asumi un risc, să faci o acțiune și chiar să greșești. Încercând și greșind înveți să îți găsești calea!

Acesta e îndemnul meu pentru tine, acum la început de an: permite-ți să gândești că e ok să greșești! Asta îți va da încredere în tine să îți îndeplinești dorința aceea arzătoare a ta!

Pentru că dacă tu nu ai încredere în tine, cine să aibă?

Acum, la în ceput de an nou, vin cu aceste gânduri la tine pentru că știu că pot deveni realitate mai ușor dacă am lucra împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *