Relatiile pozitive – sustinere in momente dificile

Le stii aceste momente, nu? Sunt mai grele decat ziua de luni, cand trebuie sa o iei de la inceput.

Si totusi viata asta insemna: un nou inceput (de saptaman) in fiecare luni. E un ciclu frumos de reinnoire! Cum ar fi sa te bucuri de el?

Imi spui ca iti e greu. Mult mai des in acest an atipic nu reusesti sa iti gasesti motivatia! Parca esti un telefon care nu mai are decat o liniuta la baterie…. pe avarie tot timpul!

Te intreb de ce tocmai acum coaching?

Imi spui simplu: pentru ca ai nevoie de perspectiva pozitiva pe care dialogul cu mine ti-o ofera! Simti ca iti este greu sa nu te ascuzi ca intr-o scorbura sa hibernezi.

Treptat iti redescoperi abilitatile pe care le ai exersate cu succes in ani de practica. Vezi ca de aici iti pot veni resursele chiar si in aceste momente grele. Resursele tale interioare.

Si ce alte resurse mai poti avea?

Te uiti la mine – relatia noastra este pozitiva. De asta ai nevoie, realizezi. De relatii pozitive. Pentru ca oricat de disperata este situatie, ai nevoie sa vezi partea luminoasa, partea buna. Si simti ca asta o poti face cu sprijinul persoanelor care te incurajeaza constructiv. Una, doua – care sa nu te judece, sa te asculte cat iti e de greu. Dar mai ales sa te sprijine sa depasesti situatia, oricat de dificila ar fi. Si simti ca alaturi de ele o poti face!

Tu cum te simti astazi?

Te pot sptijini cu o perspectiva pozitiva?

Lasa-mi un mesaj si ne vom cunoaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *