Tehnica pasilor mici!

In caz ca ai nevoie sa citesti asta azi, vreau sa te asigur ca iti poti schimba viata numai schimbandu-ti mentalitatea – modul cum gandesti si perspectiva!

In interctiunile mele aud adesea panica ca nu mai poti avea obiective pe termen lung. Ca iti e tot mai greu. Ca de aici vin insomnia, migrene, demotivare. Si empatizez…

Poate ca voi fi dura, insa cum ar fi daca ai accepta ca pandemia inseamna noua normaliatate? Sa nu o folosesti ca pe o scuza patetica de a nu face nimic intr-un mod diferit? De a nu deveni creativ, lasand in urma ceea ce te-a adus aici, insa in mod evident te tine blocat?

Da, poate ca e o criza existentiala! Asta nu insemna insa ca nu mai mergi inainte. Ci ca inveti sa gandesti si actionezi de pe o zi pe alta. Tehnica pasilor mici! Inveti sa te adaptezi continuu verificand ce functioneaza si ce nu. Te reinventezi, ramanad fidel valorilor, misiunii si viziunii tale. (Nici o secunda nu cred in mercenarii pentru care criza e o sursa de imbogatire!)

Vreau sa iti spun ca de asta fac ceea ce fac: sa sprijin oameni ca tine sa faca fata cu succes shimbarii – oricat de mare ar fi!, si sa isi gasesca pasii mici, care sa le deschida perspective la care poate nu indraznisera sa viseze!

Atâta timp cât nu ne oprim, câștigăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *