The Price of Personal Progress is Trouble!

Iti este tot mai greu sa iti urmezi obiectivele! Aud de fapt ca te intrebi daca mai stii care sunt! Gandurile negre, frica, nesiguranta te pot inunda cand viata este pur si simplu blocata de atatea luni.

Nazuintele tale erau implinirea, progresul si ….prosperitatea! Erau spui! Acum totul este ceata!

Incet, dar sigur vad cum iti constientizezi atitudinea. Iti este greu! Insa vad si refuzul… refuzul ca ceea ce iti spune intuitia ca e adevarat nu ar putea fi infaptuit.

Chiar asa, daca aceasta pandemie este doar …o aventura? O aventura in care frica, incertitudinea si obstacolele sunt normale. Chiar reguli ale jocului. Daca totul este o aventura, oare ce devine posibil pentru tine?

Imi spui ca acum esti ca intr-un film derulat cu incetinitorul. Ca acum e pentru prima oara dupa mult timp cand mergi efectiv in pantofii copiilor tai, ai angajatului/colaboratorului tau, chiar si ai clientului. Asta a devenit posibil pentru tine – sa empatizezi cu ei toti si cu fiecare separat. Si sa le spui si tu ce simti, prin ce treci – ai devenit vulnerabil! In toate lunile astea ai tot exersat empatia si vulnerabilitatea, incat au devenit un comportament constant al tau.

Cam asta spui ca e deja posibil!

Eu te mai intreb si data viitoare ce altceva mai devine posibil in aventura asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *