Nimeni nu are nevoie de coaching!

Însă te invit să îmi spui ce îți dorești și cum ți se va schimba viața când vei avea ce îți dorești!

Azi vreau să îți spun că da, nu ai nevoie de coaching. Atât timp cât știi sigur ce și cum să faci, este clar că nu îți dorești explorare. Nici noi posibilități, chiar dacă ești blocat. Cel mai adesea ceilalți sunt de vină pentru blocaj!

Vreau să te asigur că văd oamenii ca fiind compleți, că au toate resursele și posibilitățile să își trăiască viața pe care și-o doresc!

Personal, am descoperit coachingul în contextul unui șir de schimbări din viața mea – personale și profesionale. Am acceptat că nu am eu o problemă, ci că depinde de modul în care aleg să percep schimbările. Și în ziua de azi cred atât de mult în eficiența coachingului încât continui să lucrez cu un coach ca și client. De ce?  Îmi place să am pe cineva care crede în mine. Îm doresc ca cineva să mă țină responsabil de viziunea mea în viață. Vreau ca cineva să îmi monitorizeze pașii pe care îmi asum să îi fac și progresul pe care îl înregistrez. Și mai ales îmi place să am pe cineva care nu crede poveștile negative pe care mi le spun mie însămi în momentele de descurajare, și nici nu lasă fricile să mă țină pe loc. Și sunt conștientă că nu toată lumea își dorește așa ceva!

Așa că da, nu oricine poate fi client de coaching. Adevărul e că un coach extraordinar este cel care are clienți extraordinari. Clienții mei mă inspiră prin viziunea, misiunea lor. Îi văd că au ajuns în punctul în care vor să aibă un impact major în lume. Sunt amuzanți, le plac autoironiile, ironiile și glumele. Întotdeauna vin cu o problemă reală cu care se confruntă. Le place provocarea și mai ales cunosc puterea angajamentului și a responsabilității!

Așa că te invit să îmi spui ce îți dorești și de ce ceea ce îți dorești nu este deja în viața ta? Dacă îmi spui de ce nu este în viața ta, putem lucra să îți găsești pașii pe care vrei să îi faci pentru a face lucrurile posibile pentru tine. Ce îți va aduce când vei avea ce îți dorești?

Vrei să afli mai multe despre cum am putea lucra împreună?

Lasă-mi un mesaj în privat și ne vom cunoaște!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *